Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN CZY BŁĄD? POMOCY

Domino!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj grałem sobie normalnie w FUTa 14, patrzę jest rynek transferowy i 0 graczy na rynku mówię WTF? Wychodzę a gdy chce jeszcze raz wejść piszę ,,Podczas nawiązywania połączenia z Fifa 14 Ultimate Team wystapił błąd. Za chwile wrócisz do menu głównego gry Fifa 14. Znajomi normalnie są online itd. Ale gdy chce wejść na webapp'a piszę że konto jest zalogowane mimo że nie było mnei na originie 9 godzin.? To może mi ktoś wytłumaczyć grałem czysto mój klub nazywał się ,,Polska" może dlatego zostałem zbanowany za tą nazwę??

Opublikowano

Możliwe że to mogły wystąpić u ciebie problemy z internetem i dlatego pokazywało że byłeś dalej zalogowany. Jeśli dalej to jest, spróbuj zrestartować Origina.

Jeśli restart Origina nic nie da, skontaktuj się z Amerykańskim supportem, oni pracują 24 godziny na dobę praktycznie.

Opublikowano

Możliwe że to mogły wystąpić u ciebie problemy z internetem i dlatego pokazywało że byłeś dalej zalogowany. Jeśli dalej to jest, spróbuj zrestartować Origina.

Jeśli restart Origina nic nie da, skontaktuj się z Amerykańskim supportem, oni pracują 24 godziny na dobę praktycznie.

Napisałem do nich na emaila accountdisputes moze mi napisza czy jestem zbanowany. Ale to nie możliwe, ban pokazuje ze twoje konto zostało zablokowane, a w tym przypadku jakiś bug.

Opublikowano

Cześć, wczoraj grałem sobie normalnie w FUTa 14, patrzę jest rynek transferowy i 0 graczy na rynku mówię WTF? Wychodzę a gdy chce jeszcze raz wejść piszę ,,Podczas nawiązywania połączenia z Fifa 14 Ultimate Team wystapił błąd. Za chwile wrócisz do menu głównego gry Fifa 14. Znajomi normalnie są online itd. Ale gdy chce wejść na webapp'a piszę że konto jest zalogowane mimo że nie było mnei na originie 9 godzin.? To może mi ktoś wytłumaczyć grałem czysto mój klub nazywał się ,,Polska" może dlatego zostałem zbanowany za tą nazwę??

Wszystko jest OK.

Są problemy z Rynkiem (wina EA).

Co do tego WebApp, miałem tak samo wczoraj a dzisiaj mam już normalnie.

Nie masz bana ;) Po prostu Problemy są z FIFĄ (jak zwykle)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Wszystko jest OK.

Są problemy z Rynkiem (wina EA).

Co do tego WebApp, miałem tak samo wczoraj a dzisiaj mam już normalnie.

Nie masz bana ;) Po prostu Problemy są z FIFĄ (jak zwykle)

Do tej pory mi nie działa FUT. Teraz pisze na Webappie że są przerwy techniczne... Cały dzień. ^^ CO ROBIĆ? JUŻ 24H BEZ FUTA XDD

Opublikowano

Usuń pliki SquadOnline z Moje dokumenty - FIFA 14.

Mi nie działa.

Może nie usunąłem wszystkich plików.Usunałem origin normalnie za pomocą usuń/napraw w mój komputer.Dalej to samo

Opublikowano

1. Odinstaluj FIFE 14

2. Odinstaluj Origin

3. Zainstaluj Origin

4. Zainstaluj FIFE 14

Jak nie zadziała to napisz.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Mi nie działa.

Może nie usunąłem wszystkich plików.Usunałem origin normalnie za pomocą usuń/napraw w mój komputer.Dalej to samo

Usunąłeś te pliki z FIFA 14?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Problemem może być hamachi, które było w komputerach kiedyś lub obecnie.

Wejdź w uruchom - devmgmt.msc - widok - pokaż ukryte - hamachi - odinstaluj.

Skasuj hamachi z komputera za pomocą panelu sterowania i uruchom ponownie komputer.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

1. Odinstaluj FIFE 14

2. Odinstaluj Origin

3. Zainstaluj Origin

4. Zainstaluj FIFE 14

Jak nie zadziała to napisz.

Zrobiłem jak wcześniej kolega kazał i jak Ty kazałeś, nic a nic.. Poprostu Fuck you EA!

Opublikowano

Problemem może być hamachi, które było w komputerach kiedyś lub obecnie.

Wejdź w uruchom - devmgmt.msc - widok - pokaż ukryte - hamachi - odinstaluj.

Skasuj hamachi z komputera za pomocą panelu sterowania i uruchom ponownie komputer.

Nie posiadam ani nie posiadałem hamachi,.

Opublikowano

Niemożliwe, że nic nie działa.

Na pewno coś źle robisz.

Usuń wszystko w pizdu z FIFĄ i od nowa Wszystko.

Skontaktowałem i co :? I gunwo,

Powiedzieli ze mam gdzieś napisać i napisałem ale mam czekać 10-14 dni :)

To czekaj ;)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Niemożliwe, że nic nie działa.

Na pewno coś źle robisz.

Usuń wszystko w pizdu z FIFĄ i od nowa Wszystko.

To czekaj ;)

Robiłem re instala fify też to samo :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...